Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ‘ΚΕΝΤΟΚΑΡΤ’ ειδικεύεται στις κεντητικές μηχανές από το έτος 1974 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας με νέα μηχανήματα και υλικά τα οποία δίνουν νέα ώθηση στην επιχείρηση σας.

Η εταιρεία μας είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του οίκου FEIYA GROUP, του μεγαλύτερου κατασκευαστή κεντητικών μηχανών στην Κίνα με παρουσία στην Ελλάδα από το 2001.

Η μεγάλη γκάμα των μοντέλων μας καλύπτει κάθε είδους απαίτηση του σύγχρονου κεντήματος όπως μηχανές για πούλιες, κασσινάκι, κορδόνια, χάντρες, διαφημιστικά μπλουζάκια, καπέλα κτλ. Διαθέτουμε πληθώρα μοντέλων που θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας από μία κεφαλή έως 44. Επίσης σε εμάς θα βρείτε στρασομηχανές για τοποθέτηση στρας και αυτόματες μηχανές στρας.

Είμαστε επίσημος αντιπρόσωπος επίσης καταξιωμένης εταιρείας GOLDEN LASER, διαθέτοντας μηχανήματα Laser κοπής και χάραξης για κάθε χρήση όπως υφάσματα, πλέξιγκλας, ξύλο κλπ.

Από το 2012 η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης πάνω σε ύφασμα με την μέθοδο της “εξάχνωσης” (sublimation) Ένας τομέας που εξελίσσεται ραγδαία και θέτει νέα ορόσημα για το μέλλον, χάρη στα πλεονεκτήματα που προσφέρει έναντι της μεταξοτυπίας, της θερμομεταφοράς, του βινυλίου και άλλες τεχνικές.

Από το 2015 διαθέτουμε στην ελληνική αγορά τις κλωστές κεντήματος MARATHON. Υψηλής ποιότητας ραιγιόν κλωστές με άψογο φινίρισμα, μεγάλες αντοχές και πλούσιο χρωματολόγιο.

Η εταιρεία μας πέρα από τις μηχανές, παρέχει στους πελάτες της κάθε είδους εξαρτήματα
και υλικά όπως τελάρα, μηχανισμοί πούλιας, κορδόνια, χάντρες, πούλιες, βοηθητικά σπρέι (adhesive, σιλικόνη), tricky-film, στρας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους βοηθήσει στην εξέλιξη, την ανανέωση αλλά και στην βελτίωση της παραγωγή τους στο χώρο του κεντήματος.

Η εταιρεία ΚΕΝΤΟΚΑΡΤ με πάνω από 40 χρόνια συνεχή παρουσία, στηρίζει έμπρακτα την ελληνική βιοτεχνία κεντήματος και όχι μόνο.

Καλωσορίζουμε τους παλιούς και νέους πελάτες μας και είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

ΜΗΧΑΝΕΣ
Στην KENΤΟΚΑRT σας προσφέρουμε μια επιλογή από τις καλύτερες μηχανές στον τομέα των κεντημάτων και  μηχανών laser, καθώς και την μεγαλύτερη γκάμα νημάτων και αναλώσιμων.
ΣΧΕΔΙΑ-ΜΑΚΕΤΕΣ
Ο μοναδικός στόχος μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών ψηφιοποίησης των σχεδίων σας σε ανταγωνιστικές τιμές. Δημιουργούμε σχέδια κεντήματος για εσάς έτοιμα για παραγωγή. Η ποιότητα μας είναι 100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ!
SERVICE-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Από την εκπαίδευση σας κατά την εγκατάσταση των μηχανών, ως τα καθιερωμένα service και την τεχνική υποστήριξη η ομάδα μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει με κάθε τρόπο.